Έχω μαγαζί εστίασης. Τι κερδίζω αν βάλω qr code κατάλογο;

Ασφαλώς γνωρίζετε όλοι όσοι είστε επαγγελματίες εστίασης τι είναι ο QR code ψηφιακός κατάλογος. Θα το έχετε δει σε αντίστοιχα μαγαζιά συναδέλφων. Στο άρθρο μας αυτό εξηγούμε τα αβαντάζ που έχει μια τέτοια θετική γι’ αυτό απόφαση για το μαγαζί σας.
Αν βάλετε ένα QR code κατάλογο στο μαγαζί σας, μπορείτε να κερδίσετε πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

1. Εξοικονόμηση χρόνου: Οι πελάτες μπορούν να σκανάρουν το QR code για να δουν το μενού σας, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να τους δοθεί ένας φυσικός κατάλογος.

2. Βελτιωμένη επικοινωνία: Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας μέσω του QR code καταλόγου, προσθέτοντας προσφορές, ενημερώνοντας τις τιμές ή τις προσφορές, χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώνετε νέα μενού.

3. Ασφάλεια: Με τον QR code κατάλογο, οι πελάτες δεν χρειάζεται να αγγίζουν έναν κοινό χαρτί ή μενού, που μπορεί να είναι μολυσμένος από βακτήρια.

4. Περιβαλλοντικά οφέλη: Ο QR code κατάλογος εξοικονομεί χαρτί και μελάνι, καθιστώντας το πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

5. Βελτιωμένη εμπειρία πελατών: Οι πελάτες σας μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για το μαγαζί σας και τα προϊόντα σας στο κινητό τους τηλέφωνο, κάνοντας την εμπειρία τους πιο σύγχρονη και ευχάριστη.

Εάν σας ικανοποίησαν οι παραπάνω λόγοι και θέλετε να εκσυγχρονιστεί το μαγαζί σας αλλά δεν γνωρίζετε το πώς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Με κόστος 99€ μόνο, το μαγαζί σας αποκτά QR code ψηφιακό κατάλογο και επιπλέον παίρνετε και 1000 επαγγελματικές κάρτες δώρο με τυπωμένο το QR code και τα επιπλέον στοιχεία του μαγαζιού σας.