pataki-eisodou-me-logotypo-thessaloniki

Πατάκια εισόδου με λογότυπο

Λίαν προσεχώς από το τυπογραφείο μας εξατομικευμένα πατάκια εισόδου με το λογότυπό σας.

Πρακτικό και απαραίτητο στην είσοδο ενός καταστήματος ή γραφείου, το χαλάκι μειώνει το πέρασμα της βρωμιάς και της σκόνης στο εσωτερικό. Εξασφαλίζει λοιπόν την προστασία του πατώματος. Μπορεί όμως να είναι και ένα διαφημιστικό μέσο, οπτική επικοινωνία, που βελτιώνει την προβολή της εταιρείας σας.

Φτιάξε το δικό σου Πατάκι / Χαλί εισόδου με δωρεάν την κατασκευή της Μακέτας

Πράγματι, εάν επιλέξετε ένα εξατομικευμένο μοντέλο με το λογότυπο και το σλόγκαν σας, μπορείτε να καλωσορίσετε θερμά τους πελάτες σας ενώ παράλληλα προωθείτε την επωνυμία σας ή την εταιρεία σας. Έτσι, η εικόνα σας αναδεικνύεται τέλεια, μόλις μπουν στο κατάστημα ή στο γραφείο σας. Ειδικά στον ιστότοπό μας προσεχώς θα έχετε την επιλογή ανάμεσα σε πολλές προσαρμοσμένες επιλογές. Κάτι το μοναδικό για την εικόνα της εταιρείας σας. Με την παραγγελία ενός χαλιού εισόδου με λογότυπο για το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά σας, έχετε δωρεάν από το δημιουργικό μας τμήμα την δημιουργία της μακέτας.

Οι γραφίστες μας διαμορφώνουν τα χρώματα και τη μορφή (κατακόρυφη ή οριζόντια), Ακόμη μπορεί να γίνει και προσθήκη φωτογραφίας και λογότυπου. Ως εκ τούτου, είναι εγγυημένο ότι θα έχετε ένα εξατομικευμένο χαλάκι για την εταιρεία σας, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα τα χρώματα του σήματός σας. Αντικατοπτρίζει έτσι την ταυτότητά σας και είναι διακοσμητικό και λειτουργικό για την προβολή και την επικοινωνία σας.

Τι είναι το Πατάκι / Χαλί Εισόδου με λογότυπο;

Ανωτέρας ποιότητας, με μπορντούρες στα πλάγια τα μοντέλα μας είναι κατάλληλα για έντονη κυκλοφορία, συγκρατούν καλά τη βρωμιά και τη σκόνη. Είναι αντιολισθητικά και εύκολα στη συντήρηση. Προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την υπηρεσία Πολλά χαλάκια εισόδου θα είναι διαθέσιμα σύντομα στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο για να τα εξατομικεύσετε με το λογότυπό σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μοντέλο με τυπικές διαστάσεις (50×80 cm, 80×120 cm για παράδειγμα) ή κατασκευασμένο στα μέτρα σας. Σας προτείνουμε να προσθέσετε το λογότυπο και το κείμενό σας (το όνομα της εταιρείας σας, το σλόγκαν σας κ.λπ.). Επομένως, με αυτόν τον τρόπο φροντίζετε την είσοδο της επιχείρησής σας και τη διατηρείτε καθαρή. Είναι ένα πραγματικό εργαλείο προώθησης αλλά προστατεύει τα δάπεδα και τον χώρο σας από σκόνη, βρωμιά, λεκέδες και υγρασία. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα εξατομικευμένο χαλάκι για να τονίσει την είσοδο ή το κατώφλι σας. Σε μας θα βρείτε το εξατομικευμένο χαλάκι που χρειάζεστε όποια και αν είναι η χρήση του. Εξατομικευμένο χαλάκι τυπωμένο σύμφωνα με τα γούστα σας και σύμφωνα με την εικόνα της εταιρείας σας.

Πατάκι για να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε

Ένα εξατομικευμένο χαλάκι, γίνεται ένα εξαιρετικό μέσο επικοινωνίας. Ένα γραφικό σχέδιο, το λογότυπό σας, ένα σλόγκαν…  Όλα επιτρέπονται και όλα είναι δυνατόν να γίνουν! Η εκτύπωση έχει εξαιρετική σταθερότητα χρώματος και πιστή απόδοση του λογότυπου ή της εικόνας σας. Τραβήξτε τα βλέμματα των περαστικών σας με ένα χαλάκι με λογότυπο δηλαδή  χρησιμοποιήστε το χαλάκι ως πραγματικό εργαλείο επικοινωνίας.

Χαλάκι εισόδου και για το σπίτι

Ο πιο αποτελεσματικός συνδυασμός για να αφήσετε τη βρωμιά στην πόρτα και να διατηρήσετε τα δάπεδά σας καθαρά. Η εταιρία μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από χαλάκια κατά της σκόνης, το καθένα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τα χρώματα του. Τα πατάκια σκόνης συντηρούνται πολύ εύκολα και βρίσκουν τη θέση τους σε οποιοδήποτε μέρος. Πωλούνται κομμένα σε 50Χ80 cm, ή 80Χ120 cm ή σε διαφορετικά τυπικά μεγέθη ή ακόμη και κατασκευασμένα στα μέτρα τους. Είναι πολύ εύκολα στη συντήρηση και ανθεκτικά. Προσεχώς θα έχουμε οικονομικά χαλάκια προώθησης για επικοινωνιακές ανάγκες στον επαγγελματικό σας χώρο, με εντυπωσιακά αποτελέσματα εκτύπωσης,

Ενδιαφέρεστε; Κάντε τη σωστή επιλογή και θα εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίησή σας. Και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα εξατομικευμένα προϊόντα μας!

Στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για οποιαδήποτε πληροφορία ή καλέστε στα: 231 2132 324 | 699 7039 691

Viber: 699 7039 691

Leave a Comment