4 τρόποι για να κρατήσουν την κάρτα σας πολύ καιρό!

Μια επαγγελματική κάρτα πρέπει να είναι ξεχωριστή και να “μένει”. Δείχνει τον επαγγελματισμό αλλά και την αξιοπιστία σας ώστε να αποκτήσετε νέους πελάτες ή συνεργάτες και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Μια καλή κάρτα δεν θα αντικατασταθεί από οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο δικτύωσης καθώς σε αυτά απουσιάζει ο ανθρώπινος παράγοντας της εξίσωσης.

Υποψήφιοι πελάτες ή συνεργάτες που θα προσεγγίσετε πρέπει κρατήσουν την επαγγελματική σας κάρτα για πολύ καιρό. Πως όμως θα γίνει αυτό πραγματικότητα;

  1. Όνομα και Επώνυμο, Logo, επαγγελματικός τίτλος ίσως και κάποιο σλόγκαν που θα κλέψει τη ματιά στην μπροστινή όψη της κάρτας σας.
  2. Στη 2η όψη σε επαγγελματικές κάρτες τοποθετούνται στοιχεία επικοινωνίας. Πρέπει να διαβάζονται (μεγάλα γράμματα) και το e-mail να είναι διακριτικό και όχι μακροσκελές.
  3. Ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε. Ανάγλυφες επαγγελματικές κάρτες που θα ξεχωρίσουν ανάμεσα στις υπόλοιπες που έχουν στα χέρια τους οι συνεργάτες σας. Με ελάχιστο παραπάνω κόστος παραπάνω μπορείτε να αποκτήσετε ανάγλυφες κάρτες και να κλέψετε τις εντυπώσεις.
  4. Τα Social Media profiles σας και την ιστοσελίδα σας. Με αυτό τον τρόπο θα σας βρουν ακόμη πιο εύκολα οι πελάτες σας και που ξέρετε; Ίσως σας στείλουν κάποιο μήνυμα στο messenger ή ακόμα καλύτερα να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά, εφόσον έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα!

Ήξερες ότι οι τιμές στις ανάγλυφες επαγγελματικές κάρτες στη Θεσσαλονίκη ξεκινούν από μόλις 39€;

Ενημερωθείτε για τις προσφορές:

  • 500τεμ. 1 όψη ΤΩΡΑ 39€
  • 500τεμ. 2 όψεις ΤΩΡΑ 49€
  • 1000τεμ. 1 όψη ΤΩΡΑ 49€
  • 1000τεμ. 2 όψεις ΤΩΡΑ 59€
  • 2000τεμ. 1 όψη από 98€ ΤΩΡΑ 78€
  • 2000τεμ. 2 όψεις από 118€ ΤΩΡΑ 98€

*η σχεδίαση της κάρτας σας εντελώς Δωρεάν.

Στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για οποιαδήποτε πληροφορία

ή καλέστε στα: 231 2132 324 | 699 7039 691 (viber) ή

στείλτε μας email στο info@synektyp.gr

Η Synektyp.gr τυπώνει επαγγελματικές κάρτες και φυλλάδια στη Θεσσαλονίκη και αποστέλλει με ΕΛΤΑ Courier με 3€ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

επαγγελματικεσ καρτεσ θεσσαλονικη | αναγλυφεσ καρτεσ θεσσαλονικη

Leave a Comment