pos na apoktisete tin teleia karta

Πώς να αποκτήσετε την τέλεια επαγγελματική κάρτα;

Τι είναι επαγγελματική κάρτα; Πώς να αποκτήσετε την τέλεια επαγγελματική κάρτα;

Μια επαγγελματική κάρτα, που ονομάζεται επίσης και σκέτο κάρτα, ή κάρτα παρουσίασης, είναι ένα μικρό τυπωμένο κομμάτι χαρτί που χρησιμοποιείται για την προώθηση μιας δραστηριότητας, ενός επαγγέλματος. Μετά από προσωπική ανταλλαγή ή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, ο κάτοχος την προσφέρει συνήθως στους υποψήφιους πελάτες, τους πελάτες και τους γνωστούς του προκειμένου να τους γνωστοποιήσει διάφορες πληροφορίες, όπως το όνομα της εταιρείας ή του συλλόγου του, το επάγγελμά του και τη λειτουργία του, στοιχεία επικοινωνίας κλπ. Για το σκοπό αυτό, η επαγγελματική κάρτα είναι ένα πραγματικό μέσο κινητής τηλεφωνίας, που μεταφέρει τόσο θετική όσο και επαγγελματική εικόνα. Επιπλέον, χάρη στο μικρό της μέγεθος, η επαγγελματική κάρτα έχει τη δύναμη να γλιστράει παντού:

Σε τσέπη, πορτοφόλι, θήκη επαγγελματικών καρτών, οθόνη, σε τσέπη ή φάκελο με πτερύγια (folder).

Τo φθηνό επικοινωνιακό μέσο

Εξατομικευμένες επαγγελματικές κάρτες: για μια ποιοτική πρώτη επαφή

Η επαγγελματική κάρτα παραμένει το ουσιαστικό μέσο επικοινωνίας όταν πρόκειται να κάνετε μια καλή και σοβαρή εντύπωση.

Αυτό το μικρό έντυπο μέσο, ευρέως αναγνωρισμένο από ελεύθερους επαγγελματίες, πλανόδιους πωλητές, επιχειρηματίες και διευθυντές, θα πρέπει πάντα να το έχετε μαζί σας. Πράγματι, σε πολλές περιπτώσεις, η εξατομικευμένη επαγγελματική κάρτα θα διευκολύνει την επαφή, θα κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση κατά τη διάρκεια μιας πρώτης επαφής με τον υποψήφιο πελάτη σας.

Γρήγορα θα γίνει απαραίτητο να έχετε επαγγελματικές κάρτες υψηλής ποιότητας. Στην Synektyp, φτιάχνουμε φθηνές επαγγελματικές κάρτες, και ανάγλυφες επαγγελματικές κάρτες σύμφωνα με τις επιθυμίες και ανάγκες σας.

Για να εκτυπώσετε μια εξατομικευμένη επαγγελματική κάρτα που πληροί απόλυτα όλα τα κριτήριά σας, εδώ είναι μια μικρή λίστα ερωτήσεων που πρέπει να κάνετε πρώτα στον εαυτό σας:

  • – Ποια μορφή να επιλέξετε; Τα πιο γνωστά είναι: η ορθογώνια μορφή 8,5×5 cm,
  • – Τι βάρος χαρτιού να επιλέξετε; Γενικά το σύνηθες είναι 350gr, αλλά μπορεί να φτάσει έως και τα 700gr
  • – Τι ποιότητα χαρτιού να επιλέξετε; Το χαρτί είναι velvet 350gr.
  • – Τι ποσότητα να επιλέξετε; Από 500 ή 1.000 αντίτυπα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Οι τιμές μας μειώνονται: όσο περισσότερο παραγγέλνετε, τόσο περισσότερο εξοικονομείτε. Στις 5.000 κάρτες πληρώνετε τις 4.000 και οι 1.000 είναι δώρο.
  • – Ποιο φινίρισμα να επιλέξετε; Επαγγελματική κάρτα με πλαστικοποίηση ή ανάγλυφη επαγγελματική κάρτα με βερνίκι (τρισδιάστατη). Θα καθοριστεί ανάλογα με την επαγγελματική σας δραστηριότητα, τον προϋπολογισμό σας.
  • – Για ποια εκδήλωση / περίσταση; Διανομή σε συναντήσεις πελατών, συμμετοχή σε έκθεση, διανομή σε γραμματοκιβώτια, καθορίστε προσεκτικά τις ανάγκες σας.
  • – Ποιο πελατολόγιο στοχεύετε; Πολύ μεγάλο κοινό, γυναικεία πελατεία, VIP κοινό …
  • – Έχετε επιτακτικά κριτήρια; Είτε πρόκειται για επαγγελματικές κάρτες μονής όψης είτε για επαγγελματικές κάρτες διπλής όψης, μικρές ή μεγάλες επαγγελματικές κάρτες, η Synektyp σας προσφέρει αυτή την περίοδο δωρεάν τη μακέτα, ώστε να μην προβληματιστείτε να εκτυπώσετε τις επαγγελματικές κάρτες σας.

Στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για οποιαδήποτε πληροφορία ή καλέστε στα: 231 2132 324 | 699 7039 691

Viber: 699 7039 691

Leave a Comment